Наглядова рада

_______________________________________

Рішення про створення Наглядової ради Комунального закладу “Харківська гуманітарно-педагогічна академія” Харківської обласної ради

Положення про Наглядову раду Комунального закладу “Харківська гуманітарно-педагогічна академія” Харківської обласної ради

_______________________________________

26 січня в офлайн та онлайн форматах відбулося засідання оновленого складу Наглядової ради академії, затвердженого рішенням Вченої ради академії (протокол №5 від 21.12.2022 р.) у складі 10 осіб.

                                 

Члени Наглядової ради ознайомилися з Положенням про Наглядову раду Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради, яке було затверджено Рішенням обласної ради від 27 лютого 2020 року №1258-VII (XXIII сесія VII скликання).

Члени Наглядової ради одноголосно обрали головою Ради Євгенія Грицькова, радника голови Харківської обласної ради, заступником голови – Антоніну Турову, начальника відділу освіти Красноградської міської ради, секретарем – Наталію Подшивалову, директора Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №66 Харківської міської ради Харківської області.

Ректорка академії Галина Пономарьова зазначила, що попри складні обставини, колектив Академії у повному обсязі виконав державне замовлення на підготовку фахівців. В умовах воєнного стану Академія залишається одним із лідерів упровадження освітніх і наукових інновацій, професорсько-викладацький склад здійснює активний пошук шляхів і засобів підвищення ефективності та якості професійної підготовки педагогічних працівників для закладів освіти, соціальних установ й служб, організацій та підприємств Харківської області та України.

Матеріально-технічна база Академії для здійснення освітнього процесу постійно осучаснюється, підвищується якісний рівень професорського-викладацького складу. Своєчасно та у повному обсязі виплачується заробітна плата, стипендія, соціальні виплати, за що щира вдячність Тетяні Єгоровій-Луценко – голові Харківської обласної ради;  Олегу Синєгубову –  начальнику Харківської обласної військової адміністрації, депутатам Харківської обласної ради та Олексію Литвинову – директору Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної (військової)  адміністрації.

Показником згуртованості, патріотизму і самовідданості в цей нелегкий для країни час є активна участь колективу у волонтерському русі та стрімке збільшення кількості волонтерських та благодійних акцій задля підтримки кожного, хто потребує допомоги.

Євгеній Грицьков подякував членам Наглядової ради за довіру очолити Наглядову раду та засвідчив готовність членів ради сприяти розв’язанню перспективних завдань розвитку академії; розробці пріоритетних напрямів розвитку академії у сферах освітньої, наукової, науково-дослідницької діяльності; покращенню матеріально-технічної та освітньої бази та розвитку їх в умовах воєнного стану; ефективній взаємодії з державними органами, місцевою владою, суб’єктами господарювання та волонтерами для розв’язання нагальних питань розвитку академії та її структурних підрозділів: Харківського, Красноградського та Балаклійського педагогічних фахових коледжів.

_______________________________________

Персональний склад Наглядової ради Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради